Якщо ваш план на рік – сійте пшеницю. Якщо ваш план на десятиліття – садіть дерева Якщо ваш план на все життя – вчіть дітей. Східна мудрість

😆 Скільки себе пам’ятаю, завжди мріяла стати вчителькою математики.

– Я вчилася на 1 курсі, коли мама мого однокласника попросила допомогти молодшому сину з математикою.

– Це був мій перший досвід репетиторства, Ігор, який навчався у 6 класі – мій перший учень, за заняття мені платили 3 гривні!!!

– У студентські роки учні в мене були постійно – завжди знаходились родичі й знайомі, дітям яких потрібні були додаткові уроки математики.

– Пізніше, працюючи в університеті, вела підготовчі курси для абітурієнтів і паралельно почала готувати випускників школи до вступу в різні ВНЗ України.

– У 2007 році вперше мої учні заговорили про ЗНО і саме з цього часу я почала поступово розбиратися у цій темі.

– Вишукувала всю можливу інформацію про саме тестування і форми завдань, скуповувала всі можливі збірники тестів у форматі ЗНО, а також сама складала тестові завдання.

– У 2008 році проходження ЗНО з математики стає обов’язковою умовою для вступу до вищих навчальних закладів.

– З того часу готую учнів лише до ЗНО, постійно вдосконалюючи різнорівневу програму підготовки, яка охоплює всі розділи шкільного курсу математики.

– Дитяча мрія стати вчителькою математики практично здійснилася.

– Вчити дітей, пояснювати складні речі зрозумілими простими словами, радіти успіхам своїх учнів і пишатися їхніми досягненнями – ось моя робота, яку я люблю.❤️